Keskustan tontit

Pappilanpelto

Tämä pientaloalue on aika uusi ja se sijaitsee kauniilla paikalla. Täältä on upeat näköalat aivan vieressä olevalle Kirkkojärvelle. Kiiruun yläkoulu ja lukio ovat alle kilometrin päässä, samoin kirjasto, monitoimitalo ja uimahalli.

Harju-Härkälä

Nämä puutarhatontit sijaitsevat Kirkkojärven tuntumassa. Tontit ovat reilun kokoisia ja lähellä kaupungin keskustaa. Uimaranta ja venelaituri ovat muutaman sadan metrin päässä, samoin Kirkonmäen koulu. Talvisin voit lähteä hiihtämään kotipihalta.

Suositulta ja uudehkolta asuinalueelta on keskustan palveluiden pariin vain muutaman minuutin kävelymatka. Lyhyt matka on myös esim. suositulle Esakallion tanssilavalle. Täällä voit myös yhdistää vakituisen ja vapaa-ajan asumisen.

 
 

Ihamäki

Tontit sijaitsevat aivan taajaman tuntumassa. Koulutien voi aloittaa lähellä olevassa Joensuun koulussa ja ratsastuksen harrastajille löytyy lähistöltä ratsastuskeskus. Päiväkotikaan ei ole kaukana.

 

Myllykuja

Nämä tontit sijaitsevat historiallisen Hämeen Härkätien varrella, Ihamäen tavoin taajaman tuntumassa, lähellä Joensuun koulua sekä päivähoitopaikkoja. 

 

Tutustu paikan päällä

Meille on tärkeää, että unelmasi rakentaminen olisi mahdollisimman mutkatonta. Siksi olemmekin kehitelleet AR-teknologian avulla keinon, jonka avulla pääset näkemään omin silmin, miltä erilaiset talovaihtoehdot voisivat todellisuudessa näyttää. 

Tule siis paikan päälle, tutustu ja kokeile!

Eikö sopivaa löytynyt?

 

Katso myös yksityisten myymät tontit Someron Tonttipörssistä

Someron kaupunki

Tonttitiedusteluissa ja -esittelyissä  sinua auttaa rakennustarkastaja Juha Kopra.

Sposti: juha.kopra @ somero.fi

Puh: 044 7791 242

www.somero.fi

Someron kaupunginvirasto

Joensuuntie 20, Somero
P. (02) 77911, fax (02) 7488 331
Avoinna ma-pe klo 9-15
info(a)somero.fi

Neuvonta / puhelinkeskus

ma-to 8-16,
pe ja aattop. klo 8-15
p. (02) 77911

© 2020 Someron kaupunki